Bakvecka!

Krämfyllda Havreflarn
ca 22 kakor
100 g smält smör
1 & 3/4 dl socker
0,5 dl vispgrädde
2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
Fyllning;
75 g rumsvarmt smör
1,5 dl florsocker
3 tsk vaniljsocker eller 1-2 msk kakao
Ugn 175 grader
Rör ihop det smälta smöret med sockret. Tillsätt grädden. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten.
Fördela klickar med 1,5 tsk smet på plåtar med bakplåtspapper. Grädda ca 10 min. Låt svalna något och lägg dem sedan på galler att kallna helt.
Vispa ihop ingredienserna till fyllningen och bred lite kräm på hälften av kakorna, tryck försiktigt ihop dem med resten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0